Intezivna potraga: Nataši ni traga

Objavljeno: 20. 3. 2017 u 11:10h

Potraga za Natašom Pupčević (21) iz Šamca, koja je nestala 25. februara, traje i dalje i za sada nema nikakvih saznanja o nestaloj djevojci, rečeno je u Centru javne bezbjednosti (CJB) Doboj.

Portparol dobojskog CJB LJerka Stanimirović rekla je da je raspisana potraga i dalje na snazi, ali da nema nikakvih saznanja o nestaloj.

Nataša Pupčević je 25. februara u 22.30 časova izašla iz kuće u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag. Roditelji su dan kasnije prijavili njen nestanak Policijskoj stanici Šamac.

Po prijavi, pripadnici policije su obišli teren i pregledali objekte u kojima se pretpostavljalo da bi nestala djevojka mogla da bude.

“Pregledani su video nadzori na autobuskoj stanici i ugostiteljskim objektima, kao i obala rijeka Save i Bosne, a obavljeni su razgovori sa prijateljima i poznanicima nestale djevojke”, kaže Stanimirovićeva.

Ona je dodala da Granična policija BiH nije evidentirala njen prelazak preko granice.

Djevojka sa sobom nije ponijela mobilni telefon, a na sebi je imala maslinasto zelene pantalone, smeđe gležnjače i dužu bež jaknu.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nataši da o tome obavijeste policiju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/intezivna-potraga-natasi-ni-traga/||claudebot