Uhapšen vozač koji je usmrtio muškarca u kolicima (Foto)

Objavljeno: 18. 3. 2017 u 11:28h

Sarajevska policija uhapsila je sinoć 23- godišnjeg Seniha Bulića iz Sarajeva, koji je juče popodne, upravljajući automobilom pežo, usmrtio muškarca u invalidskim kolicima N. K. (52), potvrđeno je iz MUP-a KS.

Dvadesettrogodišnjak se sumnjiči da je počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, te će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u nadležnost tužiocu sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.

Nesreća se dogodila jučeroko 15 sati u naselju Stup u opštini Ilidža, a povrijeđeni 52-godišnjak, koji je u trenutku nesreće u kolicima prelazio cestu, usljed teških povreda preminuo je tokom večeri u Opštoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Prizor na mjestu nesreće bio je veoma potresan. Od siline udara, N. K. je, zajedno s kolicima, završio u kanalu pored ceste, a ostaci namirnica koje je nosio bili su razasuti nekoliko metara unaokolo.

Vozač pežoa sarajevskim policajcima je rekao kako je do sudara došlo jer nije vidio muškarca u kolicima s obzirom na to da je ispred njega išao kamion.

Izvor: Faktor.ba/Foto: M.Živojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-vozac-koji-je-usmrtio-muskarca-u-kolicima-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])