Erupcija Etne: Pogledajte kako turisti spasavaju živu glavu (Video)

Objavljeno: 18. 3. 2017 u 11:04h

Novinarka Bi-Bi-Sija Rebeka Morel nalazila se sa grupom njemačkih turista na vulkanu Etna na Siciliji, kada je došlo do erupcije i na njih počelo da pada vrelo kamenje.

Na video-snimku koji je Morelova kasnije objavila na Tviteru može se vidjeti kako turisti biježe ka minibusu, kojim su se kasnije odvezli na sigurno.

U incidentu niko nije nastradao, mada je veliki broj ljudi zadobio povrede glave, opekotine, posjekotine i modrice, piše Dejli mejl.

Italijanske vlasti navode da se u trenutku erupcije na vulkanu nalazilo 35 turista.

Još nema detalja u vezi sa tačnim brojem povređenih, niti sa ozbiljnošću povreda.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=U6VdXmqE1Cg

Izvor: Dailymail

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/erupcija-etne-pogledajte-kako-turisti-spasavaju-zivu-glavu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot