Ispovijest elitne prostitutke iz Srbije: Opisala svoj posao do zadnjeg detalja

Objavljeno: 14. 3. 2017 u 16:37h

Djevojka iz Srbije koja je prije dvije godine uhapšena zbog elitne prostitucije zajedno s izvjesnim M.M, detaljno je opisala svoje “poslovanje”.

Ona je navela da je osobu inicijala M.M. upoznala u oktobru 2013. godine i da je pitala “da li može da počne da se odaje prostituciji”, prenosi Kurir.

“Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cijena klasičnog seksa bila je 150 evra za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 evra, dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam da “radim” odmah. U prosjeku bi na sedmičnom nivou imala sedam “poslova”” priča ona i nastavlja:

“Kad bi M.M. našao posao, porukom bi me obavijestio o hotelu i broju sobe u koju treba da idem. Seksualne usluge sam pružala u hotelima, kao i na različitim adresama u Beogradu”, izjavila je ona.

Navela je da joj je M.M. dao “radni” telefon i objasnila da su svi uključeni u prostituciju mijenjali brojeve svakog mjeseca.

M.M. je, takođe, angažovao sekretaricu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata s kojima bi trebalo da se nađu.

“Posljednjeg klijenta sam imala sedmicu dana prije hapšenja i to u hotelu, mislim da je bio Švicarac. Imali smo klasični seks za 150 evra. Tada sam na “posao” išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača. Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u Hondi, Mercedesu i Passatu. Od djevojaka koje rade za M.M, znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve telefona nemam niti se družim s njima privatno”, ispričala je ona za kraj, prenosi Kurir.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-elitne-prostitutke-iz-srbije-opisala-svoj-posao-do-zadnjeg-detalja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])