Tragičan povratak s rođendana: Poginuli supružnici i kćerka, druga u dubokoj komi (Foto)

Objavljeno: 12. 3. 2017 u 11:36h

Slavica i Zlatan Ðedovac, te njihova kćerka Kristina smrtno su stradali u sudaru sa teretnim vozom, dok je njihova mlada kćerka Nikolina zadobila teške povrede i prebačena je na UKC RS.

Prema riječima komšija, djevojke su slavile rođendan u Doboju, i roditelji su išli po njih.

U povratku kući, na pružnom prelazu u mjestu Stanovi, došlo je do direktnog sudara automobila koji je vozila Slavica i teretnog voza.

Od siline udara voz je automobil gurao još nekih 100 metara dalje po pruzi.

Uviđaj je rađen do ranih jutarnjih sati.

Iz UKC RS “Nezavisnim” je potvrđeno da im je jutros u 6.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Doboj u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra RS dovezena djevojčica.

“Djevojčica je primljena sa teškom povredom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome i priključena je na aparat za vještačko disanje. Odmah po prijemu sprovedene su sve dijagnostičke metode, a terapijske su u toku. Djevojčica je u izuzetno teškom stanju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene”, kazali su iz UKC RS.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tragican-povratak-s-rodendana-poginuli-supruznici-i-kcerka-druga-u-dubokoj-komi-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot