Više od fudbala: Navijač PSG-a ubio navijača Barcelone!

Objavljeno: 11. 3. 2017 u 16:12h

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Za većinu… Za neke je možda i najvažnija. Tome svjedoči primjer iz Gabona.

Barcelona je u šokantnoj završnici revanš-meča osmine finala Lige evropskih prvaka eliminisala PSG, a dok su navijači katalonskog tima slavili istorijski podvig, navijači francuskog prvaka su tugovali.

Ali, ono što se dogodilo u gabonskon Librevilleu šokiralo je cijeli svijet. Naime, jedan navijač PSG-a zbog poraza tima za kojeg navija ubio je mladog navijača Barcelone!

Ubijeni mladić u društvu prijatelja, navijača PSG-a, pratio je utakmicu, a nakon što je dvoboj završio, krenuo je sa šalama na račun Parižana. To se nije svidjelo njegovom prijatelju koji ga je napao nožem i usmrtio.

Policija je privela počinitelja (18) protiv kojeg je podignuta optužnica za ubistvo. Za vrijeme napada bio je pijan. Priznao je zločin, ali je dodao kako ga nije želio ubiti, već samo ušutkati.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vise-od-fudbala-navijac-psg-a-ubio-navijaca-barcelone/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])