Srpkinja na listi za švajcarske lokalne izbore

Objavljeno: 11. 3. 2017 u 12:15h

Slavica Vivi Kostić, državljanka Republike Srpske i Švajcarske, kandidat je Narodne demokratske stranke /Partito Popolare Democratico/ na lokalnim izborima u švajcarskom gradu Belincona.

Kostićeva koja je porijeklom iz Zvornika, srednju medicinsku školu završila je u švajcarskom gradu Luganu, a sa porodicom živi u Belinconi.

Ona je rekla da se kandidovala za lokalne izbore u gradu Belinconi, koji je nakon sjedinjenja 13 opština postao lokalna zajednica sa 42.000 stanovnika.

“Nalazim se na devetom mjestu kandidatske liste Narodne demokratske stranke, dok sam prije dvije godine bila kandidat ove partije na kantonalnim izborima za Vladu Tićina”, kaže Kostićeva.

Ona je pojasnila da je izborni slogan njene partije “Belincona je veliko gradilište”, što pokazuje da je osnovna želja da građani podrže razvoj svoje lokalne zajednice, uz puno uvažavanje žena u svim projektima na putu ka njihovom daljem napredovanju.

“Nastojim da što aktivnije djelujem u javnom životu zemlje u kojoj živim, a samim time da učestvujem u kreiranju budućnosti svoje porodice”, naglasila je Kostićeva, kojoj su srednje ime, Vivi, dale kolege u Švajcarskoj.

Kostićeva, kao uspješna žena i majka, očekuje veliku izbornu podršku svojih zemljaka koji žive i rade u Belinconi, kao i radnih kolega.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srpkinja-na-listi-za-svajcarske-lokalne-izbore/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot