Porodica Mijić iz Vlasenice se sa teškom bolešću bori bez struje i vode

Objavljeno: 8. 3. 2017 u 12:20h

Teško oboljelom Draganu Mijiću iz sela Simići kod Vlasenice potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi prikupio novac za liječenje i porodici koliko-toliko obezbijedio bolje uslove za život.

Mijiću su otkrivena dva tumora na plućima, a osim sa bolešću, on se bori i sa drugim nedaćama, jer sa nevjenčanom suprugom Radom Trišić i sedmomjesečnom kćerkicom Draganom živi u trošnoj kući bez vode i struje.

Zbog bolesti Mijić se sve slabije kreće, a za odlazak na terapije u Zvornik i Banjaluku snalazi se uz pomoć dobrih ljudi. Njegova supruga kaže da su se ranije bavili prodajom ćumura, međutim, sada ni to ne mogu to da rade.

“Najgore je to što nemamo novca za terapije i lijekove, a bolest napreduje. Dragan bi trebalo da pazi i na ishranu, ali o tome možemo samo sanjati”, rekla je Trišićeva.

Ona kaže da žive u veoma teškim uslovima.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici novac mogu uplatiti na broj žiro-računa u KM 5554 0000 2803 9026, kod Nove banke na ime Rada Trišić. Njen broj telefona je 066/527-433.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodica-mijic-iz-vlasenice-se-sa-teskom-bolescu-bori-bez-struje-i-vode/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])