Porodična tragedija kod Sarajeva: Majka 12 djece ubila se zbog muževe prevare

Objavljeno: 4. 3. 2017 u 11:33h

Nedžada Seferović (42) iz Sarajeva, majka 12 djece, izvršila je u petak samoubistvo pucajući iz pištolja sebi u stomak.

Kako saznajemo, Seferovićeva je na sebe podigla ruku jer ju je muž Sabahudin Seferović varao sa drugom ženom. Sve se odigralo u dvorištu iza porodične kuće u ulici Mratnjevače u sarajevskom naselju Blažuj.

Seferović je ispričao da se kobnog jutra spremao da sa sinom krene u Kiseljak kako bi tamo popravili automobil.

“Supruga i ja ustali smo rano i rekao sam joj da probudi sina kako bismo krenuli na put. Dok sam ložio vatru, ona je izašla iz kuće da donese vodu da se umijem. Igrao sam se sa najmlađom kćerkom kada su se najednom začula tri ili četiri pucnja. Djeca i ja odmah smo istrčali iz kuće. Ugledali smo Nedžadu kako leži u lokvi krvi. Odmah smo je stavili u automobil i odvezao sam je u Dom zdravlja na Ilidži, gdje su mi rekli da joj nema spasa” – kazao je Seferović i dodao da je o svemu obavijestio i policiju.

Prema njegovim riječima, supruga je na sebe podigla ruku vjerovatno zbog velike ljubomore.

“Viđao sam se u naselju sa jednom mlađom ženom i vjerovatno je to razlog njenog samoubistva” – kazao je Seferović.

Kod kuće Seferovića okupili se komšije i prijatelji. Policija je obezbjeđivala mjesto tragedije.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila istragu s ciljem utvrđivanja uzroka smrti.

“Tijelo je poslato na obdukciju, a rezultati će biti poznati naredne sedmice. Detaljnije informacije biće poznate nakon istrage” – kazali su u sarajevskoj policiji.

Komšije u šoku

Kod kuće Seferovića u petak su se okupile brojne komšije koje su u nevjerici posmatrale šta se dešava. Kratko su samo komentarisali da je tragedija to što se desilo jer je ona majka 12 djece.

“U šoku sam zbog djece. Ko će sada brinuti o njima?” – kazala je komšinica koja je željela da ostane anonimna.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodicna-tragedija-kod-sarajeva-majka-12-djece-ubila-se-zbog-muzeve-prevare/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])