Nestabilni februar: Sutra kiša

Objavljeno: 28. 2. 2017 u 17:19h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će jače naoblačenje sa zapada usloviti kišu, na planinama i snijeg, a drugom dijelu dana očekuje se postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Jačih padavina biće na sjeveru i jugu, a na istoku slaba kiša. Na sjeverozapadu i zapadu će biti hladnije, a na jugu i istoku i dalje toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Temperatura vazduha biće između sedam i 13 stepeni Celzijusovih, a na jugu do 15, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne će duvati umjeren i jak vjetar južnog smjera, a od sredine dana vjetar će oslabiti i promijeniti smjer na zapadni i sjeverozapadni.

Temperatura izmjerena danas u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno sedam, Nevesinje 10, Kalinovik, Mrakovica i Ivan Sedlo 11, Han Pijesak i Livno 12, Sokolac 13, Bileća 14, Mrkonjić Grad i Bugojno 15, Sarajevo, Široki Brijeg i Trebinje 16, Foča, Ribnik Drvar, Jajce, Neum i Prijedor 17, Rudo, Šipovo, Bihać, Mostar, Stolac i Čapljina 18, Višegrad, Srebrenica i Sanski Most 19 stepeni Celzijusovih.

U Zenici je danas u 13.00 časova izmjerena temperatura vazduha 20 stepeni Celzijusovih, u Banjaluci, Gradačcu i Tuzli 21, Doboju i Zvorniku 22, Bijeljini 23 stepena Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nestabilni-februar-sutra-kisa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot