Jeziva nesreća u Prnjavoru, ugušio se Veselko Popović

Objavljeno: 28. 2. 2017 u 19:00h

Gušenje je uzrok smrti Veselka Popovića (43) iz mjesta Čorle, opština Prnjavor, čije je tijelo pronađeno u vozilu u rijeci Lišnji, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Tragedija se dogodila kada je, kako saznajemo, Popović najvjerovatnije išao na posao, te je pasatom pokušao da pređe prelaz preko rijeke, a koja je bila nabujala, te ga je, po svemu sudeći, odnijela sa sobom.

Ovaj jeziv slučaj otkriven je juče, i to nakon što je radnik prnjavorske “Elektrodistribucije” pozvao policiju oko 10.10, te prijavio da je tokom izvođenja radova na trasi autoputa Banjaluka – Prnjavor, u blizini bivše državne klaonice, u koritu rijeke primijetio vozilo.

“Po njegovoj prijavi, u Lišnji je uočio pasat, uz samu trasu autoputa. Odmah su na lice mjesta izašli policajci i izvršili uviđaj, te utvrdili da se u vozilu nalazi tijelo vozača”, kazali su nam iz policije.

Potom je pokrenuta istraga, te je utvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

“Naime, u blizini lokacije gdje je u rijeci pronađeno vozilo, u usjeku trase autoputa, izgrađen je prelaz preko Lišnje, a koja je, po tragovima sa lica mjesta, kobnih trenutaka bila nabujala”, pojašnjavaju iz policije.

Rijeka je toliko bila nadošla da je čak i taj prelaz kojim je Popović pokušao da pređe vozilom bio pokriven vodom.

“Najvjerovatnije je pokušao da pređe preko prelaza i bujica je vozilo odnijela sa sobom”, navode iz policije.

Kako saznajemo, izvršenim pregledom leša utvrđeno je da je smrt nesrećnog vozača nastupila usljed gušenja, tako da nije obavljana obdukcija, već je tijelo predato porodici.

Kako nam je potvrđeno, Popović je radio kao fizičko obezbjeđenje u banjalučkoj firmi “Alpha Security”. U tom preduzeću za “Nezavisne” su kazali da je riječ o vrijednom i čestitom radniku, koji je kod njih radio nekoliko godina.

Oni koji su ga poznavali, pričaju da je Popović bio pošten čovjek, koji je svima pomagao.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jeziva-nesreca-u-prnjavoru-ugusio-se-veselko-popovic/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot