Vrijeme danas – toplije uz temperaturu do 19 stepeni

Objavljeno: 27. 2. 2017 u 10:56h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti toplije i pretežno suvo vrijeme, uz temperaturu vazduha od 13 do 19 stepeni Celzijusovih.

Prije podne će biti umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo, a slaba kiša će padati samo ponegde na jugozapadu i jugu.

Tokom dana biće toplije i promjenljivo oblačno uz sunčane periode, a više oblaka biće na jugu gdje će i dalje povremeno biti uslova za slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, na sjeverozapadu povremeno pojačan jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena jutros u 7.00 časova: Sokolac minus dva stepena Celzijusova, Bjelašnica i Han Pijesak nula, Banjaluka, Novi Grad, Srbac, Ribnik, Šipovo, Kalinovik, Zenica i Gacko dva, Višegrad, Prijedor, Krupa na Uni, Čajniče, Drinić, Rudo i Doboj tri, Sarajevo, Tuzla, Srebrenica, Nevesinje, Bileća, Foča, Mrkonjić Grad, Mlječanica i Čemerno četiri, Bijeljina, Zvornik i Gradiška pet, Mrakovica i Trebinje sedam, Mostar devet i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-toplije-uz-temperaturu-do-19-stepeni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot