Ranila muža samostrijelom, pa ga jurila po zgradi

Objavljeno: 22. 2. 2017 u 15:13h

Lidija Milivojević (31) iz Beograda ranila je samostrijelom supruga Dušana (39), koji je iščupao strijelu iz stomaka i pobjegao kod komšije.

Pomahnitala žena ubrzo je uhapšena, a policija je u stanu ovog bračnog para, koji je odranije poznat po raznim krivičnim djelima, našla i falsifikovane dokumente.

Incident se dogodio juče u 6.45 časova, nakon svađe bračnog para, u iznajmljenom stanu u Ulici Slavka Rodića u beogradskom naselju Rakovica.

“Još uvijek je nepoznato zbog čega su se supružnici, koji su odranije poznati policiji, posvađali, pa je žena potegla pištolj. Komšija je ispričao da je ranjenika izvukao ispred zgrade, a nakon toga zaključao ulazna vrata kako žena sa samostrijelom ne bi povrijedila još nekog. Navodno je ljuta Lidija muža gađala i koferom”, kaže dobro obaviješteni izvor Kurira i dodaje da je za Dušanom ranije raspisana policijska potraga zbog raznih krivičnih djela i izdržavanja zatvorske kazne.

Povrijeđeni muškarac prebačen je u Urgentni centar, gdje je operisan, i u stabilnom je stanju.

“Žena je zaključana sačekala policiju u zgradi, a pošto se požalila da joj nije dobro, ekipa Hitne pomoći ju je prebacila na VMA. Interesantno je da je ona nekoliko puta mijenjala priču, a oboje su kod sebe imali lažne lične karte, kao i još nekoliko različitih falsifikovanih dokumenata, među kojima su bila i neka iz bivših jugoslovenskih republika”, dodao je on.

Policija je nakon sprovođenja Lidije Milivojević pozvala Veterinu Beograd da odnese njihovog psa, koji se nalazio u stanu.

“Oni su se u zgradu u Ulici Slavka Rodića doselili prije nekoliko mjeseci. Živjeli su tu kao podstanari, a koliko znamo, Lidija ima desetogodišnju ćerku, koja živi s njenim roditeljima u Svrljigu i koja je ponekad dolazila”, kažu uznemirene komšije.

Uzimali novac i nestajali

Prema navodima jednog sajta za prodaju polovnih automobila, Milivojevići su poznati po prevarama.

“Oni su u periodu od 2013. do 2016. na sajtove postavljali lažne oglase s fotografijama automobila, navodili kupce da im uplate kaparu, a nakon toga podizali novac i prekidali svaki kontakt. Tokom ove tri godine koristili su različita imena: Vanesa Oruči, Milena Živaljević i Aleksandar Savić”, navodi ovaj sajt. Dušan je osuđen na tri godine, a Lidija na godinu dana zatvora, a oboje su sklopili nagodbu sa sudom.

Par iz Svrljiga je zajedno imao 250 krivičnih prijava.

Izvor: kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ranila-muza-samostrijelom-pa-ga-jurila-po-zgradi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot