Uhapšen zbog otimanja BMW-a

Objavljeno: 21. 2. 2017 u 15:47h

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske jutros su, u saradnji s pripadnicima Centra javne bezbjednosti Prijedor,  na području Novog Grada uhapsili D.I. (1975.), koji se dovodi u vezi s izvršenjem više krivičnih djela na području Republike Srpske i inostranstva. Za D.I. postoji osnov sumnje da je kao pripadnik organizovane kriminalne grupe učestvovalo u izvršenju krivičnog djela razbojništvo na štetu S.Đ.

Naime, S.Đ. je 6. aprila 2016. godine presretnut na magistralnom putu Prnjavor-Derventa i oteto mu je vozilo “BMW X6”.

Iz MUPRS-a je izvršen i pretres na jednoj lokaciji u Novom Gradu

D.I. će tokom dana, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti predat u nadležnost Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta Tužilaštva Republike Srpske.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-zbog-otimanja-bmw-a/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot