Vrijeme sutra – prije podne vedro, a tokom dana naoblačenje

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 16:06h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se prije podne očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a tokom dana novo naoblačenje sa sjeverozapada.

Ujutro će biti hladno uz slab, a u višim predjelima umjeren mraz, dok će oko rijeka i po kotlinama biti prolazne magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće između minus šest i nula stepeni, na jugu zemlje od nula do pet, a najviša dnevna između sedam i 13, a na jugu do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus devet, Kupres minus dva, Kalinovik nula, Čemerno, Sokolac i Ivan-sedlo jedan, Gacko dva, Sarajevo četiri, Han Pijesak, Mrakovica i Livno pet, Mrkonjić Grad, Rudo, Šipovo, Bugojno, Gradačac, Srebrenica i Tuzla šest, Srbac, Višegrad, Bijeljina, Prijedor i Jajce sedam stepeni Celzijusovih.

U Nevesinju, Ribniku, Zvorniku, Banjaluci, Doboj i Sanskom Mostu izmjerno je osam stepeni, u Bileći devet, Bihaću, Drvaru, Neumu i Zenicu 10, Trebinju i Mostaru 11, te u Stocu 12 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-sutra-prije-podne-vedro-a-tokom-dana-naoblacenje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot