Sutra oblačno sa kišom i susnježicom

Objavljeno: 17. 2. 2017 u 16:48h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom i susnježicom, a u planinskim predjelima moguć je snijeg.

Ujutro i prijepodne očekuje se slaba kiša, a na planinama snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U popodnevnim časovima moguć je umjeren snijeg u planinskim predjelima, a na jugu prolazno jača kiša. Tokom večeri očekuje se slabljenje padavina na sjeveru i njihov prestanak na sjeverozapadu.

Vjetar će biti slab, u zapadnim područjima umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od nula do tri, na jugu do sedam, a najviša dnevna od dva do šest, na jugu do deset stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 19. februara, preovladavaće oblačno i svježe vrijeme, uz moguće mjestimične slabe padavine na sjeveru.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-oblacno-sa-kisom-i-susnjezicom-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot