Vrijeme sutra: Sunčano uz umjerenu oblačnost

Objavljeno: 16. 2. 2017 u 16:23h

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu od osam do 14 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti vedro uz slab do umjeren mraz, sumaglicu i maglu lokalnog karaktera, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana biće sunčano i ugodno toplo. Poslije podne moguće je povećanje oblačnosti u centralnim i istočnim područjima.

Duvaće slab vjetar zapadnog i jugozapadnog smjera, krajem dana u skretanju na sjever, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica tri, Gradačac pet, Čemerno sedam, Bileća i Bijeljina osam, Kalinovik i Sarajevo devet, Banjaluka, Bihać, Doboj, Prijedor i Zvornik 10, Ivan Sedlo i Jajce 11, Srbac, Višegrad, Sokolac, Srebrenica i Tuzla 12 stepeni Celzijusovih.

U Bugojnu i Neumu danas u 13.00 časova izmjereno je 13 stepeni Celzijusovih, u Gacku, Drvaru, Livnu i Zenici 14, u Nevesinju 15, Trebinju 17 i Mostaru 18 stepeni Celzijusovih.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-sutra-suncano-uz-umjerenu-oblacnost/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot