I dalje bez traga nestalog Amara Kozlića

Objavljeno: 16. 2. 2017 u 09:52h

Pripadnici Specijalne policije Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona i danas pokušavaju pronaći tijelo Amara Kozlića koji je nastradao sa svoja dva prijatelja u tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

“I danas se nastavlja potraga za stradalnikom na vodi i obalama rijeke Bosne i Lašve. Svi timovi su već spremni uz pojačanje GSS Zenica”, rekao je za portal “Radiosarajevo.ba” komandir Specijalne policijske jedinice Zenica Senaid Hasić.

Posljednjih dana su ronioci u otežanim uslovima zbog brzog toka Lašve, na ovom “kanjonskom dijelu vodotoka”, i zamućene vode u više timskih turnusa, nažalost, bez uspjeha pretraživali dno rijeke i drveće koje raste u njoj.

Podsjećamo, mladići Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, tokom 4. februara su posjetili su diskoteku Label u Vitezu.

Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. februara. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDK-a pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.

Osmog februara je u naselju Janjići kod Zenice obavljen ukop dvojice nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića.

Izvor: radiosarajevo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/i-dalje-bez-traga-nestalog-amara-kozlica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot