Povrijeđeni dječak iz Vrbanjaca kod Kotor Vaoroša na kućnom liječenju

Objavljeno: 13. 2. 2017 u 11:23h

Trogodišnji dječak L. B., koji je prije 15 dana teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Vrbanjcima kod Kotor Varoša, otpušten je iz bolnice, a popravlja se i zdravstveno stanje njegovog oca Dejana Bojića.

Potvrđeno je ovo u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske navodeći njihove inicijale.

“Pacijent L. B. je nakon što je njegovo stanje stabilizovano pušten na kućno liječenje. Zdravstveno stanje D. B. je za sada stabilno, a njegovo liječenje biće nastavljeno u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje”, saopštili su iz UKC RS.

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginula dječakova majka Svjetlana Bojić dogodila se 29. januara oko 16 časova u mjestu Vrbanjci kod Kotor Varoša. Sudarili su se “golf” u kojem je bila porodica Bojić i “folksvagen kedi” firme “Tri best” za čijim volanom je bio Drago Janković iz Banjaluke koji je lakše povrijeđen.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/povrijedeni-djecak-iz-vrbanjaca-kod-kotor-vaorosa-na-kucnom-lijecenju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot