Otpuštena zbog salame: Suzana pojela sendvič, pa popila otkaz

Objavljeno: 12. 2. 2017 u 16:01h

Prodavačica koja je dobila otkaz u Zadru zbog dve šnite salame postala je simbol radničkog otpora u Zadru. Zbog njene borbe sa vjetrenjačama, jutros u gradu – protest.

Iako je protekle sedmice nekoliko puta pominjana u Saboru, saosjećaju s njom samo kada im je to potrebno za političke bodove.

Dvije šnite salame. Suzana Šešo priznaje da ih je uzela, ali ne vjeruje da je zbog toga grubo narušila povjerenje poslodavca niti da je zbog toga trebalo da dobije otkaz.

“Jednu malu feticu ovako, sad ne znam da li je bila srijemska, zimska i sve na brzinu u svom pecivu kojeg sam platila, pred kraj radnog vremena, oko 19 sati jer smo tada radili do 21 sat. Samo da bih trenutno zavarala želudac, utažila glad da bih mogla nastaviti raditi”, priča Suzana Šešo, otpuštena prodavačica.

Suzana je započela svoju pravnu bitku nakon što je po sudskom nalogu vraćena na posao. Opštinski sud u Zadru uvažio je žalbu trgovačkog lanca i proces je vraćen na početak. Sada mora da plati i sudske troškove.

“Optimistična sam. Pa čak i ako izgubim ponovno, ja ću biti pobjednik. Jer ne borim se samo za sebe, borim se za sve radnike u Republici Hrvatskoj, a pogotovo u trgovačkom sektoru. Tamo sam već 15 godina i znam šta se sve događalo i koji se mobing trpio”, dodala je.

Izvor: Vijesti.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/otpustena-zbog-salame-suzana-pojela-sendvic-pa-popila-otkaz/||claudebot