Stravično ubistvo: Bivšu suprugu izbo nožem

Objavljeno: 7. 2. 2017 u 18:08h

Subotička policija uhapsila je M. Č. (28), koji se tereti da je, poslije kraće svađe, svojoj bivšoj supruzi naieo povrede nožem, od kojih je ona preminula u Opštoj bolnici u Subotici.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, po nalogu višeg javnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

U Opštoj bolnici kažu da je žena, bez znakova života u pratnji ljekara kolima Hitne pomoći dovežena u bolnicu u 9.32 časova.

“U toku je bila reanimacija koju je počela ekipa Hitne pomoći, koja nam je rekla da je pacijentkinju muž napao nožem i nanio više ubodnih rana u predjelu ljeve šake, ljeve podlaktice i ljeve nadlaktice, lijeve dojke” – kažu u Opštoj bolnici.

“Imala je vidljiv dubok rez ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba. Urađena je reanimacija i preduzete su sve mjere, ali nažalost, smrt je nastupila poslije dvadesetak minuta”.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stravicno-ubistvo-bivsu-suprugu-izbo-nozem/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot