Tumor težak 65 kg nastao od urasle dlake (Video)

Objavljeno: 6. 2. 2017 u 10:24h

Kad je Rodžer Logan počeo da dobija na kilaži, njegovi ljekari su mislili da samo pretjeruje sa hranom. Međutim, ovaj 57-godišnjak zapravo je u svom stomaku imao tumor težak nevjerovatnih 65 kilograma.

Ljekari kažu da je ovaj benigni tumor koji je počeo da raste prije oko 12 godina, vjerovatno nastao od urasle dlake. Međutim, toliko je porastao da je na kraju razvio i sopstveni krvotok.

Logan je posljednjih pet godina proveo u fotelji, nesposoban da vodi svoju antikvarnicu ili uživa u pecanju.

Nakon depresije i niza pogrešnih dijagnoza, njegova žena je konačno pronašla specijalistu u Kaliforniji koji je pristao da ga operiše.

Uprkos tome što je imao samo pedeset odsto šanse da preživi, operacija je bila uspješna i u četvrtak je prvi put prošetao poslije mnogo godina.

Inače, najveći tumor ikad odstranjen bio je težak čak 121 kilogram a nalazio se na leđima jednog Kineza.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tumor-tezak-65-kg-nastao-od-urasle-dlake-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot