Majka Slobodanke Tošić: Moja kćerka se nikada neće predati! (Foto)

Objavljeno: 2. 2. 2017 u 09:23h

Majka bivšeg Plejboj modela tvrdi da je njena kćerka nevina te da se nikada neće predati. Jadranka Tošić, majka misice Slobodanke Tošić u intevjuu za “Mail Online” kaže da je Slobodanka žrtva procesa:

 “Nema šanse da će se ona preda. Nema predaje!’, kaže Jadranka za “MailOnline” dodajući:'Slobodanka se neće vratiti u Bosnu”

Jadranka još dodaje da njena kćerka nije bjegunac:

“Ne, ona nije bjegunac. Otišla je u Srbiju jer je izgubila povjerenje u bh. pravosudini sistem”, kaže Jadranka.

Ona još tvrdi da njena kćerka nije prekršila uslove kućnog pritvora.

“Bilo joj je dopušteno da se kreće po istočnoj Bosni. Kada su je lažno optužili, znali smo da mora da ode u Srbiju, kako bi se zaštitila”, izjavila je Jadranka.

Majka još dodaje da je Slobodanka ‘divna djevojka, čiju je mladost uništio ovaj slučaj.

“‘Ona se ne krije, ali je umorna od svega ovoga. Osjeća se bespomoćnom”, kaže Jadranka.

Majka kaže kako Slobodanka nije bila dio nikakve bande. Navodno, ljudi su je poznavali, jer je bila popularna.

I Jadranka iznosi sumnje u tok suđenja. “‘Kako to da ne znaju ko ga je upucao (Ždralu), ali znaju da je moja kćerka pomagala. Ona nije kriminalac, ona je žrtva ovog procesa!”

Jadranka kaže da je cijela porodica, otac Goran i sestra Sanja Tošić bezrezervno uz Slobodanku:

“Nadamo se da će se sve ovo okončati brzo i da će to biti srećan kraj. Samo želim da se moja kćerka vrati kući i da opet ima svoj život’, kaže Jadranka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/majka-slobodanke-tosic-moja-kcerka-se-nikada-nece-predati-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])