Poginuo državljanin BiH u stravičnoj nesreći u Austriji (Foto)

Objavljeno: 26. 1. 2017 u 17:49h

Tridesettrogodišnji državljanin BiH, čiji identitet nije saopšten, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak naveče dogodila na putu L197, kod austrijskog Alpe Rouza.

Kako prenosi austrijski Vorarlberg online, do nesreće je došlo kada je 66-godišnji Nijemac, koji je upravljao BMW-om, a sa kojim su u vozilu bile još tri osobe, usljed jakog vjetra i klizavog puta, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku.

U tom trenutku iz suprotnog pravca naišao je renault, za čijim upravljačem se nalazio 33-godišnji državljanin BiH, nastanjen u austrijskom Lehu, te su se direktno sudarili.

Nesretnog muškarca sa teškim povredama iz smrskanog vozila izvukli su vatrogasci, ali su pokušaji ljekara Hitne pomoći da ga reanimiraju bili bezuspješni.

Sve četiri osobe iz BMW-a su, sa neutvrđenim stepenom povreda, prevezene u bolnicu, a zbog policijskog uviđaja put je dva sata bila zatvorena za saobraćaj.

Izvor: faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poginuo-drzavljanin-bih-u-stravicnoj-nesreci-u-austriji-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])