Nastavljena potraga za nestalim Dejanom Tepićem

Objavljeno: 24. 1. 2017 u 17:58h

Prijatelji i rodbina juče su nastavili potragu za Dejanom Tepićem (28) iz Trna kod Laktaša, a koji je nestao 19. januara ove godine.

U porodici nestalog mladića rekli su da su do sada pretražili naselja Šušnjari, Priječani i Slatina, ali bez rezultata.

“Detaljno smo pregledali ova naselja, ali do sada nismo našli nikakav trag koji bi nam pomogao da što prije nađemo Dejana. Nećemo odustati i dalje ćemo tražiti”, rekao je jedan od članova porodice.

Prema njegovim riječima ovih dana iz policije nisu dobili nikakve nove informacije, ali im se nisu ni građani javljali.

Dejan je 19. januara između dva i četiri časa izašao iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

“Molimo sve koji imaju neku informaciju o Dejanu da jave na telefone 051/584-705, 065/002-538 ili na besplatan broj 122, a mogu i u najbližu policijsku stanicu. On je visok oko 175 centimetara, a na sebi je imao crne gležnjerice, crnu jaknu, tamno plavu trenerku, tamno sivu pletenu kapu kao i naočare”, rekli su u porodici Tepić.

Oni su dodali da su pretražili cijelu kuću i da nisu pronašli oproštajno pismo, a da je Dejan sa sobom odnio samo ličnu kartu i mobilni telefon na koji je sada nedostupan.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nastavljena-potraga-za-nestalim-dejanom-tepicem/||claudebot