Saša Milaković se danas predaje organima BiH

Objavljeno: 23. 1. 2017 u 13:07h

Saša Milaković predaće se danas dobrovoljno organima Bosne i Hercegovine, a na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa Tužilaštvom BiH.

Kako je ATV-u potvrđeno, Milaković iz Beograda u Sarajevo stiže avionom oko 14 časova.

Protiv Saše Milakovića podignuta je optužnica za organizovani kriminal, a on za ATV kaže da je odlučio da stavi tačku na cijeli slučaj, te je odlučio da se dobrovoljno preda da bi se, kako kaže, saznala cijela istina.

Saša Milaković naglašava da ne želi da se dovodi u vezu sa procesom koji se vodi protiv njegovog oca Milorada Milakovića, kojem se na teret stavlja organizovanje prostitucije i koji je pobjegao iz banjalučkog zatvora.

Prije nekoliko dana dobrovoljno se predao i Sašin brat, Slaviša Milaković.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sasa-milakovic-se-danas-predaje-organima-bih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot