Nezapamćeni slučaj u Beču: Ukrao tramvaj kada je vozač otišao na WC

Objavljeno: 23. 1. 2017 u 11:28h

Tramvaj na liniji broj 60 u Beču ukraden je sa stanice oko osam sati ujutro u subotu, javila je austrijska televizija ORF.

Vozilo je kratko zastalo na stanici Rodaun, a kako je kasnije portparol gradskog saobraćaja Mišel Unger rekao: “Naš je vozač nakratko izašao iz tramvaja kako bi otišao na WC i zaključao ga je. Kad se vratio, vozila više nije bilo.”

Na svu sreću tramvaj je bio prazan i nije bilo putnika, piše The Local. Čim je vozač prijavio krađu, isključena je struja na liniji kojom se tramvaj trebao kretati, rekao je portparol bečke policije Irina Steirer.

Međutim, nepoznati kradljivac pobjegao je policiji, i to bez da ga je iko primijetio i bez svjedoka. Policija sada pregledava sninke nadzornih kamere na toj trasi kako bi identifikovala nepoznatog kradljivca.

Protiv njega, ili nje, biće podignuta optužnica za provalu i neovlašteno korištenje vozila. Čini se da je nesuđeni vozač tramvaja poštovao saobraćajne znakove jer prije pronalaska tramvaja nigdje nije prijavljeno kršenje zakona.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nezapamceni-slucaj-u-becu-ukrao-tramvaj-kada-je-vozac-otisao-na-wc/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot