Bijela kuća otkrila čime će se baviti Melanija Tramp

Objavljeno: 23. 1. 2017 u 10:37h

Bijela kuća se potrudila i oko nove prve dame nakon što je Trampova ćerka Ivanka odbacila svaku ideju da bi preuzela taj položaj od maćehe.

Naime, Hilari Klinton i Mišel Obama su prije dolaska u Belu kuću imale uspješnu pravničku karijeru, i Lora Buš se može dičiti obrazovanjem.

Autori Melanijine biografije na zvaničnom sajtu Bijele kuće su se potrudili da Melaniju prikažu što vrijednijom. Naveli su kako se “poslom modela počela baviti već sa 16 godina”, a onda naveli: “Ona bi diplomirala na Univerzitetu u Ljubljani, ali je prekinula studije kako bi napredovala u karijeri modela u Milanu i Parizu prije nego što se 1996. godine preselila u Njujork”.

Na zvaničnom sajtu Bijele kuće piše i poduži spisak uglednih fotografa sa kojima je radila, zatim i uticajnih magazina na kojima se pojavila na naslovnim stranama.

Melanija je druga američka prva dama koja nije rođena u SAD, nakon Luize Adams, žene šestog predsednika Džona Kvinsija Adamsa, koja je bila Engleskinja.

Navodi se i da se Melanija posebno interesuje za probleme u vezi sa ženama i djecom i da će se posebno posvetiti problemu sajber maltretiranja među mladima.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bijela-kuca-otkrila-cime-ce-se-baviti-melanija-tramp/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot