Nole počeo snažno, evo šta kaže Vilander

Objavljeno: 17. 1. 2017 u 17:04h

Branilac titule u tri seta je savladao Fernanda Verdaska, a svoj komentar meča dao je i komentator Eurosporta, nekadašnji grend slem šampion.

Novak Đoković savladao je Fernanda Verdaska u tri seta, priznao da uživa u Melburnu i već se okrenuo sledećem izazovu – meču drugog kola protiv Ivana Dodiga ili Denisa Istomina.

Srbin je eliminisao španskog tenisera za dva sata i 23 minuta tenisa, a najveća borba viđena je u drugom setu, koji je trajao sat i 12 minuta.

Poslije meča, u svojoj analizi na “Eurosportu”, Šveđanin Mats Vilander govorio je o Đokovićevoj igri.

Nekadašnji grend slem šampion, poznat i po otvorenim kritikama na Novakov račun, rekao je da je u srpsko-španskom duelu ipak bilo jasno ko je šestostruki šampion.

“U svakom slučaju, Novak je dobro servirao, bio je fokusiran, kretao se dobro. Forhend mu je funkcionisao, bekhend je udarao ranije, servirao je sa dosta slajsa… Generalno, odigrao je dosta drugačiji meč od prethodnih. U prošlosti je već dokazivao da je ovdje izuzetno opasan, a danas je još jednom potvrdio da je veoma dobar na ovom terenu”, izjavio je Šveđanin.

On je primijetio i dobro raspoloženje srpskog igrača.

“Osjećao se dobro, povremeno se smijao, proveo je dobro vrijeme na terenu. Bio je dobar”.

Koliko daleko Novak može?

“Nismo vidjeli baš previše danas, ali jesmo u nedavnom finalnom meču (Dohe) protiv Endija Mareja. Bilo je tu klackalice, a činjenica je i da je možda problem što Novak nije odigrao previše mečeva. Tu ima dosta tenzije, ali moramo se osvrnuti ipak na okolnost da je ovo tek početak sezone”, dodao je Vilander.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nole-poceo-snazno-evo-sta-kaze-vilander/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])