Konzum BiH otvara nove prodavnice i zapošljava 65 radnika

Objavljeno: 17. 1. 2017 u 21:03h

Mostar je u utorak, 17. januara, dobio novu Konzumovu prodavnicu, za dva dana otvaraju se i dvije nove u Kaknju i Prnjavoru, dok je za kraj mjeseca najavljeno veliko reotvorenje prodavnice u Zenici. Širenje maloprodajne mreže znači i 65 novih radnih mjesta u Bosni i Hercegovini.

”Mi smo čvrsto opredijeljeni za razvoj bosanskohercegovačke ekonomije, a najbolji dokaz tome je naše investiranje u prodavnice širom BiH. Danas smo u Mostaru otvorili vrata savremeno opremljene prodavnice za kupce, a već 19. januara otvaramo dvije nove prodavnice u Kaknju i Prnjavoru u kojima će raditi 42 novih radnika. U Konzumu će naši kupci uvijek pronaći najbolji omjer cijene i kvalitete”, istakao je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH.

Otvaranje prodavnice bilo je prilika da se predstavnicima plivačkog kluba ”Velež” iz Mostara uruči novčana donacija u iznosu od 1.000 KM koja će doprinijeti poboljšanju kvalitete uslova treniranja za mlade plivače.

Kupcima je u savremeno opremljenom prodajnom prostoru, na mostarskoj adresi Gojka Vukovića bb, dobrodošlicu poželjela plivačica Amina Kajtaz. Olimpijka odlično se snašla i preuzela ulogu domaćice, nudeći kupcima tortu i piće dobrodošlice.

”Raduje nas da smo otvorili vrata novog, asortimanom i ponudom bogatog, Konzumovog dućana za sve naše kupce. Naročito smo ponosni na ponudu domaćih proizvoda, svježeg voća i povrća, kao i bogatu ponudu odjela mesnice,” kazao je Damir Marić, voditelj Konzumove poslovnice u Mostaru.

Kontinuiranim preuređenjem prodavnica Konzum BiH uvodi novitete za kupce s ciljem pružanja najbolje ponude i usluge, kao i razvoju segmenta maloprodaje u našoj zemlji.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/konzum-bih-otvara-nove-prodavnice-i-zaposljava-65-radnika/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot