Danas hladno uz slab snijeg

Objavljeno: 16. 1. 2017 u 11:02h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će padati slab snijeg na zapadu, jugozapadu i u centralnim dijelovima, uz dnevnu temperaturu od minus pet do jedan stepen Celzijusov.

Tokom prijepodneva slab snijeg proširiće se od zapada ka ostalim predjelima, a suvo će biti na sjeveroistoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na krajnjem jugu Hercegovine padaće susnježica i snijeg.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Srpskoj i FBiH jutros je oblačno i hladno uz slab do umjeren mraz.

Temperatura u 8.00 časova: Sokolac minus 12 stepeni Celzijusovih, Čemerno minus devet, Han Piejsak minus osam, Bijeljina, Tuzla, Srbac, Srebrenica, Višegrad i Prijedor minus šest, Sarajevo, Gacko, Zvornik i Drinić minus pet, Banjaluka, Foča, Gradiška i Novi Grad minus četiri, Bileća minus jedan, Trebinje tri stepena Celzijusova.

Visina snježnog pokrivača jutros u 7.00 bila je najveća u Čemernom i iznosi 47 centimetra, u Han Pijesku 32, Kalinoviku 30, Driniću 25, na Sokocu 12, dok je debljina snijega najmanja u Višegradu, gdje iznosi jedan centimetar.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-hladno-uz-slab-snijeg/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])