Bilbord u Stokholmu kašlje ako se pored njega puše cigarete (Video)

Objavljeno: 16. 1. 2017 u 13:23h

Kada osobe koje konzumiraju cigarete prođu pored džambo plakata u Stokholmu, dogodi se nešto čudno: mladić sa bilbarda počinje da kašlje. Riječ je o kampanji koja ima za cilj da podstakne pušača da ostave cigarete.

Inovativnu reklamu plaća švedski ljekarski lanac, koji želi da podstakne pušače da se riješe svoje loše navike.

Digitalni ekran na prvi pogled izgleda sasvim uobičajeno – na njemu se nalazi muški model. Ali ako neko sa cigaretom prođe pored njega, on počinje da kašlje jer mu smeta dim.

Bilbord nakon toga počinje da prikazuje promotivni spot za razne proizvode koji pomažu konzumentima da prestanu da puše, a koje nudi lanac apoteka Hjartat.

Direktorka marketinga Hjartat Fredrika Kulberg izjavila je da je cilj kampanje bio da se razgovara o problemu konzumiranja cigareta i da se dokumentuju reakcije prolaznika da bi se ljudi podstakli da žive zdravim načinom života.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bilbord-u-stokholmu-kaslje-ako-se-pored-njega-puse-cigarete-video/||claudebot