Tukao sinove i na minus 15 ih vezivao ispred kuće

Objavljeno: 15. 1. 2017 u 11:22h

A.A. (32) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja određena je mjera policijskog zadržavanja do 48 sati, jer je tukao svoja dva maloljetna sina i na minus 15 stepeni ih vezivao ispred kuće. Trenutno se ispituju povrede koje su zadobila djeca.

Kako se nezvanično saznaje, riječ je o dječacima koji imaju osam i deset godina i koji žive sa ocem i djedom, jer ih je majka napustila prije mnogo godina.

Slučaj policiji je prijavio S. A.  otac A. A. na kojeg je on potegao nož i sjekiru. Za sada se ne zna šta se dešavalo u kući prije ovog napada.

S.A. je nakon pregleda u Hitnoj službi Doma zdravlja u Prokuplju pušten kući jer nije imao povrede, a o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Prokuplju.

U trenutku napada na svoju decu A. A. je bio u pijanom stanju. Prethodno su kao svoju slavu obilježili Svetog Vasilija.

Protiv njega je podnijeta prijava za nasilje u porodici i zadržan je u policiji. U zakonskom roku biće predat Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tukao-sinove-i-na-minus-15-ih-vezivao-ispred-kuce/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])