Ugledao mrtvog oca na kutiji cigareta?!

Objavljeno: 13. 1. 2017 u 16:20h

Belgijanac Serž Nize optužio je Evropsku komisiju da je bez dozvole iskoristila fotografiju njegovog mrtvog oca u kampanji protiv pušenja.

Prvi put je očevu fotografiju na kutijama cigareta vidio prije šest mjeseci, kada mu je majka skrenula pažnju da je ugledala lice svog mrtvog muža na kutiji u jednoj prodavnici.

Nize je odmah krenuo da istražuje o čemu je riječ i sada tvrdi da je to fotografija njegovog oca Džozefa, koji je umro prije šest godina.

Kako prenosi belgijski “Kapital”, Nize tvrdi da niko iz porodice nije autor fotografije muškarca koji leži u bolnici priključen na aparate za disanje, kao i da porodicu niko nije pitao za dopuštenje da se fotografija koristi.

Evropska komisija već je primila nekoliko desetina pritužbi ljudi koji su tvrdili da su se na kutijama cigareta našle njihove fotografije ili fotografije njihovih bližnjih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ugledao-mrtvog-oca-na-kutiji-cigareta/||claudebot