Porodična tragedija: Maloljetnik kuhinjskim nožem izbo oca (Foto)

Objavljeno: 11. 1. 2017 u 16:40h

Maloljetnik iz Bosanske Krupe sinoć je policiji u ovom gradu prijavio kako je tokom večeri u njihovoj porodičnoj kući više puta ubo svog oca kuhinjskim nožem i nanio mu povrede.

Porodična drama odvijala se oko sat prije ponoći, a mladić je ispričao kako je njegov 49-godišnji otac u alkoholisanom stanju fizički maltretirao i zlostavljao svoju majku i njega.

Usljed toga, otac i sin su se potukli, te je maloljetnik u jednom trenutku dograbio kuhinjski nož i njime nanio više ubodnih rana svom ocu.

Odmah nakon prijave, na mjesto događaja je stigla policija, ali i Hitna pomoć, čijim vozilom je povrijeđeni otac prevezen u Kantonalnu bolnicu Bihać.

Doktori su konstatovali da je otac zadobio teške tjelesne povrede, te je zadržan u bolnici na liječenju.

“Nad maloljetnikom je zavedena kriminalistička obrada u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa maloljetnim osobama”, rečeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Uviđaj na mjestu doigađaja obavili su pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a USK po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca, a maloljetnik se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Izvor: krupljani.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodicna-tragedija-maloljetnik-kuhinjskim-nozem-izbo-oca-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot