Gužve na granici, čeka se i do dva časa

Objavljeno: 8. 1. 2017 u 13:40h

Na graničnom prelazu Donja Gradina na izlazu se čeka oko 120 minuta, a na graničnom prelazu Gradiška oko 90 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Odvijanje saobraćaja usporeno je zbog izuzetno niske temperature, a na pojedinim dionicama je i otežano. Regionalni put Kifino Selo-Ulog, preko prevoja Morine, neprohodan je zbog jakog vjetra i snježnih smetova. Na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja na kolovozu ima ugaženog snijega i leda, a poledice ima i u nižim predjelima.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su i odroni zemlje i kamenja na kolovoz. Dežurne ekipe preduzeća za puteve su na terenu, intervenišu svuda gdje je neophodno, ali niska temperatura usporava djelovanje posipnog materijala.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/guzve-na-granici-ceka-se-i-do-dva-casa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])