Novak se našalio sa Bekerom: Našao sam ti dvojnika (Foto)

Objavljeno: 5. 1. 2017 u 16:29h

Novak Đoković i Boris Beker iako su raskinuli saradnju ostali su u veoma dobrim odnosima. O tome najbolje svjedoči šaljivi video koji je najbolji srpski teniser namijenio bivšem treneru.

Naime, Novaka je jedan detalj na turniru u Dohi podsjetio na legendarnog njemačkog tenisera. Đoković je “naletio” na maskiranog momka kome se ispod zelene farbane površine nazirala riđa bradica i odmah ga asocirala na Bekera i njegov zaštitni znak.

“Boris, sreo sam ti dvojnika ovde u Dohi! Stvarno, ovaj je isti ti”, poručio je Srbin bivšem treneru.

Podsjećamo, nakon tri godine veoma uspješne saradnje najbolji srpski teniser Novak Đoković sporazumno je početkom decembra prekinuo saradnju sa Borisom Bekerom.

“Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke”, izjavio je tada Novak.

U periodu njihove saradnje Srbin je osvojio 25 turnira (šest Gren slem titula), računajući i Rolan Garos, jedini Gren slem koji mu je nedostajao do ove godine.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-se-nasalio-sa-bekerom-nasao-sam-ti-dvojnika-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot