Jokić poslao Grina po “burek” (Video)

Objavljeno: 3. 1. 2017 u 13:02h

Nikola Jokić opet je zablistao u dresu Denver Nagetsa, a duel sa Srbinom posebno će dugo pamtiti Drejmond Grin.

Ol-star Golden Stejta jeste imao tripl-dabl u pobjedi Voriorsa 127:119, ali se u centru pažnje našao zbog Jokićevog driblinga.

Mladi centar Nagetsa je poput najboljih bekova istrčao kontru od koša do koša i zakucao pored Kevina Durenta, usput poslavši Grina po “burek” driblingom iza leđa.

“Gledao sam kako se razvija posljednjih godina. Biće sve bolji i bolji, to se vidi u njegovoj igri. Jedan je od najvećih talenata lige među centrima. Stalno slušate od Karl-Entoniju Taunsu, ali je Jokić izbio u prvi plan. Vrlo je vješt, snažan, sjajno ga je gledati”, rekao je Grin o Jokiću uoči duela dva tima.

Jokić je meč protiv jednog od najboljih timova lige završio sa 21 poenom uz 13 skokova i pet asistencija za svega 25 minuta na parketu.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jokic-poslao-grina-po-burek-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])