Kom filmu se najviše radujete u 2017? (Video)

Objavljeno: 2. 1. 2017 u 17:17h

Možda ste nesigurni oko drugih stvari koje “donosi” 2017. godine, ali ovi filmovi će vas definitivno obradovati na velikim platnima!

Ukoliko niste sigurni šta sve možete da očekujete u 2017. godini, umiriće vas misao da uvek možete da nađete utočište u bioskopima uz neke od ovih filmova koje možete da očekujete naredne godine.

I to ne bilo koji filmovi, već čitav niz uzbudljivih i dugo očekivanih priča čije smo trejlere “upijali” prethodnih meseci.

Izdvojili smo vam neke filmove od kojih se najviše očekuje, a vi nam u anketi recite kom filmu se vi najviše radujete!

T2: Trainspotting

Na radost mnogih, stvari izgledaju poznato u trejleru za “Trainspotting 2” (T2) jer imamo priliku da vidimo stare face samo 20 godina kasnije!

Justice League

U “Justice League” trejleru vidimo manje ozbiljnog Bena Afleka u ulozi Betmena, Džejsona Momou kao Akvamena, Ezru Milera kao Fleša i opet Gel Gedot kao Wonder woman, samo u drugom vremenu.

Wonder Woman

Radnja filma “Wonder woman” se odvija za vreme Prvog svetskog rata, kada moćnu Amazonku pronalazi zalutali američki pilot – prvi muškarac kojeg je ikada videla, i govori joj za konflikte u spoljašnjem svetu.

Alien: Covenant

Ovo je šesti film u “Alien” serijalu, a drugi u grupi “pred-nastavaka”, nakon “Prometeja” iz 2012. godine. Glavne uloge tumače Majkl Fasbender, Numi Rapase, Gaj Pirs, Ketrin Voterston, Bili Krudup, Deni Mekbrajd, Demijan Bišir i Džejms Franko.

Spider-Man: Homecoming

“Spajdi” se vratio! I doživeo malu transformaciju jer je glumca Endrjua Garfilda zamenio Tom Holand, a pojavljuje se i Iron Man!

Guardians of the Galaxy: Vol. 2

U Marvelovom filmu “Čuvari galaksije Vol. 2”, Čuvari moraju da se bore da održe na okupu svoju novu porodicu dok otkrivaju misteriju porekla Pitera Kvila, a tu je i beba Grot!

Beauty and the Beast

“Lepotica i zver” je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku.

Star Wars: Episode 8

U nastavku ćemo opet videti Dejzi Ridli, Džona Bojega, Marka Hamila, Oskara Ajzaka, Keri Fišer, Entoni Denijelsa i Lupitu Njongo, kao i “zlikovce” – Adama Drajvera, Endija Serkisa, Domnala Glisona… Takođe, konačno ćemo saznati ko je otac Rej!

La La Land

Reč je o retro džez mjuziklu koji govori o mukama i radostima s kojima se suočavaju oni koji slede svoje snove, a Rajan Gosling i Ema Stoun su, kako govore prve kritike, briljantno odigrali svoje uloge.

Manchester by the Sea

Kejsi Aflek tumači lik muškarca koji je primoran da se brine o nećaku tinejdžeru nakon što mu brat umire.

Jackie

Film “Džeki” reditelja Pabla Larajna bavi se ubistvom Džona F. Kenedija i njegovim posledicama iz ugla njegove udovice Džeki Kenedi (Natali Portman), kasnije Onazis.

Moonlight

Intenzivna drama koja prati mladog afroamerikanca koji se bori s pitanjima svoje seksualnosti dok odrasta u surovom kraju Majamija.

Blade Runner 2049

Rajan Gosling tumači lik policajca Kej (K), dok Harison Ford reprizira ulogu Rika Dekarda. U ovom kratkom video klipu možemo da naslutimo da će biti “eksplozivno”.

Dunkirk

U pitanju je drama iz Drugog svetskog rata, a radnja filma se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine. Film je režirao Kristofer Nolan, a glumiće Tom Hardi, Silijan Marfi, Mark Rajlens, Kenet Brana i prvi put na velikim ekranima pojaviće se pevač boj benda One Direction – Hari Stajls.

John Wick 2

Nastavak akcionog filma u kojem Kijanu Rivs tumači lik opakog plaćenog ubice Džona Vika ga prikazuje kako zvanično odustaje od “penzije” i nastavlja da ubija sve što mu se nađe na putu. Ono što će posebno radovati fanove filma “Matriks” je to da će pored njega glumiti i “Morfeus”, odnosno, glumac Lorens Fišburn

Izvor: Mondo / Foto: Mario Milojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kom-filmu-se-najvise-radujete-u-2017-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot