Zvornik: I majka tvrdi da je beba rođena mrtva (Video)

Objavljeno: 28. 12. 2016 u 11:41h

Tijelo novorođenčeta, koje je nakon poroda u Zvorniku majka bacila u Drinu, jutros su, nakon dojave ribara, kod mosta Kralja Aleksandra pronašli zvornički vatrogasci. Iz rijeke tijelo je odmah upućeno na obdukciju.

“Na lice mjesta su izašli pripadnici Sektora kriminalsitičke policije CJB Zvornik, zajedno sa pripadnicima vatrogasne jedinice Zvornik koji su izvadili beživotno tijelo novorođenčeta, koje je nakon toga prevezeno u Opštu bolnicu u Bijeljni radi vršenja obdukcije”, rekao je Miljan Bobar, potparol CJB Zvornik.

Suzana Vidaković, 31-godišnja majka mrtvog novorđenčeta nakon saslušanja puštena je kući. Policija nastavlja istragu, a ključni bi mogli da budu nalazi obdukcije koji se očekuju narednih dana.

Nakon što bude obavljena obdukcija znaće se da li je dijete rođeno mrtvo ili je majka počinila čedomorstvo.

Suzana Vidaković tvrdi da je rodila mrtvo dijete dok je sama pokušavala da dođe do hitne pomoći. Ranijih godina je već izgubila dvije bebe. Zbog šoka i straha što joj se, kako kaže, slična situacija ponovo dešava bebu je bacila u Drinu.

“Jednostavno plašila sam se. I s obzirom da sam prvu bebu izgubila u sedmom mjesecu trudnoće doktor nam je reko da se ta beba baca i mi nismo, mi smo to uzeli i odnijeli kući zakopali. U tom trenutku nisam ni bila svjesna šta radim. Da je beba zaplakala, ili pomjerila se ne bih to uradila tako”, kaže Suzana.

Suzanin muž Milan koji je, kako tvrdi, ostao da čuva dvoje djece dok je ona otišla do ljekara, brani suprugu. Kaže da nije mogla da prolazi kroz situacije koje su joj se već dva puta desile.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zvornik-i-majka-tvrdi-da-je-beba-rodena-mrtva-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot