Privedeno još 30 lica zbog sumnje da su krali gorivo

Objavljeno: 27. 12. 2016 u 13:02h

Na području Gacka nastavljena je akcija kodnog naziva “Dizel” u kojoj je i jutros privedeno više od 30 lica sa područja ove opštine zbog sumnje da su krali naftu sa Rudnika i Termolektrane /RiTE/ Gacko.

Tokom jučerašnje akcije privedena su 32 lica od kojih je desetak sprovedeno u Specijalno tužilaštvo Republike Srpske u Banjaluku.

Akciju koja je počela juče provodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa policijskim službenicima Uprave policije i centara javne bezbjednosti Trebinje i Istočno Sarajevo.

Aktivnostima se odvijaju prema nalogu Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta Tužilaštva Republike Srpske.

Privedena lica se sumnjiče da su tokom dužeg vremenskog perioda, organizovano i kontinuirano krali gorivo iz RiTE “Gacko”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/privedeno-jos-30-lica-zbog-sumnje-da-su-krali-gorivo/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])