Predsjednik RS: Ko misli da se poziv kod Trampa kupuje, neka uradi to

Objavljeno: 26. 12. 2016 u 13:26h

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik negirao je da je platio 10.000 dolara da bi prisustvovao svečanosti polaganja zakletve novog američkog predsjednika Donalda Trampa i dodao da je dobio poziv od svojih prijatelja koji su bili u Trampovom izbornom štabu.

Milorad Dodik je rekao da je dobio poziv da prisustvuje svečanosti polaganja zakletve novog američkog predsjednika i dodao da ga akreditacije čekaju u Vašingtonu.

“Imam mjesto u sedmom redu. Pozvan sam i da prisustvujem Predsjedničkom balu, na kome će biti Donald Tramp. Ako mi odlazeća vašingtonska administracija ne ospori vizu, biću na inauguraciji”, rekao je Dodik.

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak ranije je izjavio da Dodik nije dobio nikakakav zvaničan poziv američke administracije da prisustvuje inauguraciji novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa i dodao da je ta vijest plasirana jer su “brojni radnici i drugi budžetski korisnici nedavno protestovali protiv vlade zbog smanjenja plata”.

Dodik je rekao da je poziv dobio od ljudi koji su bili u Trampovom izbornom štabu i koji su sada u njegovom najužem krugu, a koji imaju pravo da pozovu koga hoće.

“Ako neko misli da to može da se plati, neka uradi to… Ako dobijem vizu, idem, ako ne, sačekaću da nova administracija zvanično preuzme dužnost i onda očekujem da se uklone sve prepreke za moj put u Ameriku”, rekao je Dodik.

Komentarišući izjave Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da se Srbi nepotrebno raduju pobjedi Trampa jer njegova žena Melanija, poreklom Slovenka, “pamti JNA” i ko “je napao BiH”, Dodik je rekao da je taj čovjek “šoumen” u funkciji muslimanske politike.

“On će učiniti sve da se dodvori muslimanima jer će u suprotnom morati da ode i napusti mjesečnu platu od 25.000 evra. Incko iznosi patološke laži, od Savjeta bezbjednosti do medija. Što se nas tiče, on je više kurtizana nego ozbiljan faktor u BiH”, rekao je Dodik.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/predsjednik-rs-ko-misli-da-se-poziv-kod-trampa-kupuje-neka-uradi-to/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot