Blokirano 30 lokacija, privedeni osumnjičeni za krađu nafte

Objavljeno: 26. 12. 2016 u 11:59h

Na području Gacka jutros je oduzeta određena količina nafte, a na razgovor je privedeno tridesetak lica koji se dovode u vezi sa krađom ovog goriva sa Rudnika i Termoelektrane /RiTE/ Gacko.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ zajedno sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet izvršili su blokadu na 30 lokacija u gradu na kojima se vrši pretres.

Tokom ove godine policija je oduzela više od 5.000 litara nafte ukradenih iz radnih mašina RiTE Gacko. Prije pet godina devet radnika RiTE je ostalo bez posla nakon što su uhvaćeni u krađi nafte iz tog preduzeća, ali je nakon suđenja presuda donesena u njihovu korist.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/blokirano-30-lokacija-privedeni-osumnjiceni-za-kradu-nafte/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot