Ubistvo Marka Đerića organizovano iz bezobzirne osvete

Objavljeno: 22. 12. 2016 u 10:53h

Na suđenju Daki Pikuli, Miljanu Ratkoviću i Radovanu Andriću, optuženim za ubistvo trebinjskog kik-boksera Marka Đerića, juče su u Okružnom sudu Banjaluka iznesene završne riječi.

Tužilac Miodrag Bajić rekao je juče da je tužilaštvo iznijelo brojne dokaze koji nesumnjivo dokazuju da je Marko Đerić ubijen 24. maja prošle godine na organizovan način iz bezobzirne osvete te da je svako od optuženih imao svoju ulogu u tom teškom ubistvu.

“Miljan Ratković je neposredni izvršilac, a on i Dako Pikula su prethodno osmisli cijeli plan, dok je svoju ulogu imao i trećeoptuženi Radovan Andrić, te Rajko Bovan, kojem je dat imunitet”, kazao je Bajić.

Dodao je da je povod za ubistvo bio fizički sukob Đerića sedam dana ranije sa Pikulom i njegovom suprugom Dejanom, koju je udario ispred lokala “Merlot”, gdje je Đerić radio kao izbacivač. Dok sukob sa Ratkovićem datira od aprila. Do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” iznošenje dokaza odbrane optuženih nije bilo završeno.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ubistvo-marka-derica-organizovano-iz-bezobzirne-osvete/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])