Nevjerica i očaj: Ovdje je zapaljen beskućnik (Foto)

Objavljeno: 15. 12. 2016 u 13:30h

Događaj koji je potresao Srbiju. Akteri djeca. Neshvatljivi i nepojmljivi čin odigrao se u Novom Sadu. Evo najnovijih detalja:

Tri dječaka zapalila su jednog beskućnika koji je nekoliko sati nakon toga preminuo od zadobijenih povreda, potvrđeno je danas Tanjugu u policijskoj upravi Novi Sad.

Iz policije su demantovani navodi da su juče rano ujutro zapaljena dva beskućnika jer je zapaljen jedan, a drugi je bio u istoj prostoriji ali nije ni zapaljen niti je zadobio povrede.

Prenosimo fotografije sa lica mesta, uz upozorenje: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Pored toga, iz PU Novi Sad poručuju da dječake u medijima pogrešno nazivaju maloljetnicima, jer se, kako je pojašnjeno, ne radi o maloljetnicima, već o djeci uzrasta 12 godina koja nisu krivično odgovorna.

U Kliničkom centru Vojvodine, gdje je nesrećni bekućnik preminuo, Tanjugu je rečeno da je on dovezen u Urgentni centar sa izuzetno teškim povredama opasnim po život uslijed kojih je i preminuo.

Mediji su ranije prenijeli da su dječaci dvorištu na Bulevaru oslobođenja 21 zapalili karton oko dušeka na kojem je ležao 52. godišnji beskućnik D.T.

Vatra je zahvatila njegovu odjeću, a od zadobijenih povreda je i pored prebacivanja u Urgentni centar, preminuo poslije nekoliko sati.

Policija je brzo identifikovala osumnjičene i u prisustvu roditelja, kao i radnika Centra za socijalni rad sa njima je obavljen razgovor.

Policija će podnijeti krivičnu prijavu tužilaštvu, ali će ona vjerovatno biti odmah i odbačena, jer se radi o osobama koje po zakonu nisu krivično odgovorne, prenio je 021.

Kako “Alo” nezvanično saznaje tokom uviđaja jedan od beskućnika, koji je bio pod vidnim uticajem alkohola, objašnjavao je policajcima, da su oni već danima bili na meti agresivnih maloljetnika. On je još i dodao da je prije izbijanja vatrene stihije primijetio dvojicu maloljetnika kako se motaju oko njihovog smještaja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nevjerica-i-ocaj-ovdje-je-zapaljen-beskucnik-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])