Novi Sad: Dječaci zapalili beskućnike, jedan umro

Objavljeno: 14. 12. 2016 u 17:55h

Policija u Novom Sadu privela je trojicu maloljetnika zbog sumnje da su namjerno zapalili dvojicu beskućnika, od kojih je jedan preminuo.

Preminuo je D.T. (52) iz Futoga, saznaju “Večernje novosti”.

Kako saznaje B92, ova tragedija dogodila se u ranim jutarnjim časovima, oko četiri sata, a privedeni maloljetnici su stari samo 12 godina. Oni su nakon saslušanja pušteni jer su maloljetni, a očekuje se više informacija o tome kako će policija i druge službe dalje postupati u ovom slučaju.

Policija je identifikovala dječaka koji je zapalio čovjeka, a kako je on mlađi od 14 godina, on ne podleže krivičnoj odgovornosti i ne mogu mu biti izrečene krivične sankcije niti druge mjere.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novi-sad-djecaci-zapalili-beskucnike-jedan-umro/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot