Marin Marinković novinar godine

Objavljeno: 13. 12. 2016 u 21:09h

Prestižnu novinarsku nagradu “Nikola Guzijan” urednički kolegijum “Nezavisnih novina” ove godine dodjeljuje Marinu Marinkoviću.

Marin Marinković, urednik i voditelj emisije “Jedan na jedan” na ATV-u, koju snima već sedam sezona, dobitnik je novinarske nagrade “Nikola Guzijan”.

“Uvijek želim da iz sagovornika izvučem sve što on može da kaže, u želji da se da poruka javnosti, ali i da dođu do nekog stava, podatka ili informacije koji nisu lako dostupni građanima. Vjerujem da u tome uspijevam”, kaže Marinković.

Upravo dokaz tome je gledanost i održivost emisije. Emisija “Jedan na jedan” se bavi zanimljivim pričama i još zanimljivijim i aktuelnim sagovornicima.

Kako kaže Marinković, najsrećniji je kada sa druge strane stola sjede sagovornici koji imaju mnogo toga za reći, a nisu eksponirani u javnosti, poput vrhunskih intelektualaca, uglednih profesora, po nečemu neuobičajeni ljudi.

“Izazov bi mi bio razgovarati s Merkelovom, Viktorom Orbanom, s nekim od evropskih državnika jer bih znao šta bih ih pitao”, ističe Marin.

 

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/marin-marinkovic-novinar-godine/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])