Od sutra novi red vožnje Željeznica

Objavljeno: 10. 12. 2016 u 12:18h

Novi red vožnje za 2016/2017. godinu sutra će stupiti na snagu saopšteno je iz preduzeća “Željeznice Republike Srpske” /ŽRS/.

Novim redom vožnje u putničkom saobraćaju planirano je svakodnevno saobraćanje ukupno 29 vozova.

Putnike će prevoziti 21 voz u unutrašnjem saobraćaju, a u međuentitetskom dva para brzih i dva para putničkih vozova, navodi se u saopštenju.

U saobraćaju neće biti međunarodnih brzih vozova koji su otkazani zbog nemogućnosti postizanja dogovora ” Željeznica FBH” i “HŽ Putnički prijevoz” o uslovima njihovog saobraćanja na relaciji Zagreb-Sarajevo-Zagreb.

ŽRS su dozvolile da umjesto njih saobraćaju međuentitetski brzi vozovi na relaciji Sarajevo-Doboj-Sarajevo sa istim terminima dolazaka i polazaka u i iz stanice Doboj.

Detaljne informacije o polascima i odlascima vozova prema novom redu vožnje, putnici i korisnici željezničkog saobraćaja mogu dobiti u službenim mjestima ŽRS.

Novi red vožnje ŽRS primjenjivaće se do 9. decembra 2017. godine.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/od-sutra-novi-red-voznje-zeljeznica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot