Pomažu bolesnom dječaku umjesto dočeka Nove godine

Objavljeno: 7. 12. 2016 u 15:12h

Umjesto za doček Nove godine na otvorenom, opštinsko rukovodstvo u Kaknju odlučilo je da novac preusmjeri za liječenje bolesnog sedmogodišnjeg dječaka Evelina Alajbegovića.

Ovaj humani čin načelnika Kaknja Nermina Madre i njegovih saradnika juče je odjeknuo portalima i društvenim mrežama u BiH.

“Shvatajući činjenicu da je hitno potreban novac za operaciju našeg sugrađanina sedmogodišnjeg dječaka Evelina Alajbegovića, uvažavajući stavove građana s kojima se konsultovao putem “Fejsbuk” profila opštine Kakanj, načelnik je odlučio da se novčani iznos planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove 2017. godine na otvorenom uplati u svrhu liječenja Evelina”, saopšteno je iz opštine.

Dodali su da će u okviru dočeka Nove godine biti organizovan samo dnevni program namijenjen djeci.

Evelin boluje od tumora na mozgu i trenutno se nalazi na Pedijatrijskoj klinici Jezero na odjeljenju neuropedijatrije. Za operaciju dječaka potrebno je 130.000 maraka. Dio novca je prikupljen akcijama kojima su se priključili sugrađani, privrednici, škole, ali i fakulteti u Sarajevu i Tuzli.

Dječakova porodica je očajna i moli za pomoć sve dobre ljude.

“Samo nekoliko ljekara na svijetu može spasiti moga sina. Klinike iz Hanovera, Berlina i Istanbula su prihvatile da operišu Evelina, a sama operacija košta 130.000 KM, uključujući sanitetski aviotransport. Molim vas da učestvujete u ovoj životnoj borbi za život mog sina Evelina”, naveo je njegov otac Abdulah.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pomazu-bolesnom-djecaku-umjesto-doceka-nove-godine/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])