Državljanin BiH divljao u Austriji, vozio brzinom 228 km/h

Objavljeno: 7. 12. 2016 u 11:48h

Pripadnici austrijske saobraćajne policije, koji su u nedelju ujutro stajali na autoputu A1 pored austrijskog Salcburga, bili su u nevjerici.

Na mjestu gdje je brzina ograničena na 130 km/h pored njih je projurio “bmw 330i”, piše heute.at. Radar je zabilježio brzinu ovog vozila od 228 km/h, odnosno skoro 100 km/h više od dozvoljenog.

Policajci su krenuli u potjeru za trkačem kojeg su zaustavili na odmorištu Obervang. Za volanom “bmw-a” bio je državljanin BiH (36) koji imao još jedno neugodno iznenađenje za policiju.

Alko-test je pokazao da ovaj državljanin BiH ima 1,54 promila alkohola u krvi. Pijanom trkaču “po kratko postupku” oduzeta je vozačka dozvola, a uskoro očekuje prekršajnu prijavu.

Izvor: radiosarajevo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/drzavljanin-bih-divljao-u-austriji-vozio-brzinom-228-kmh/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot